comScore

Galatasaray Galatasaray

UltrAslan'dan Başkan Duygun Yarsuvat'a salvo!

21 Şubat 2015, Cumartesi 11:40
UltrAslan'dan Başkan Duygun Yarsuvat'a salvo!

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın sarı kırmızılı kulübün Başkanı Duygun Yarsuvat'a karşı Fenerbahçe tepkisi devam ediyor.


UltrAslan taraftar grubu, Başkan Duygun Yarsuvat için, "Şahsi menfaatleriniz doğrultusunda ortaya attığınız iddiaların ya altını doldurup tescilli şikecilerin avukatlığına soyunun ya da susun. Artık oturduğunuz makamın ya farkına varın, ya da bırakın." ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı taraftar grubu ultrAslan'dan 'Geçici Başkan Sayın Yarsuvat'a-2!' başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, "Geçici Başkan Sayın Duygun Yarsuvat tüm uyarılarımıza ve camiamızın rahatsızlıklarına rağmen, umursamazca ve sorumsuzca 'hukukçu kimliğiyle' verdiği röportajlarına son sürat devam ediyor. Başkanlığa geçici olarak seçildiği günden bugüne artan bir ivmeyle Galatasaray'a ve sorunlarına uzak 'tescilli şikecilerin' avukatlığına yakın bir noktada görevini sürdürüyor. Galatasaray'ı yüceltmek yerine, tescilli şikecilere yaranmaya çalışırken her fırsatta 'hukukçu' olmasının arkasına saklanıyor." ifadelerine yer vererek, şunları kaleme aldı:
"Sayın Geçici Başkan; röportajlarınızda tescilli şikecilere kumpas kurulduğundan bahsediyorsunuz, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama konusundaki kararlarından haberiniz var mı? 2. ve 3. maddesini okuyabildiniz mi?. Mahkeme 'delillerin kumpas olmadığını' açıklamasına rağmen, delilsiz ve tam tersi gündem yaratarak davayı sulandırmak hangi hukukta var?. Hukukçu kimliğinizden dem vurarak şike davası için 'kumpas' iddiasını ortaya attınız, şike yapılacak maçlar için 'inşaatlardan' ve 'inşaat işçilerinden' bahsedilirken, 'müteahhit' kimliğiyle ne zaman konuşacaksınız?

Şike yapıldı anlamına gelen 'sürülen tarlalar' için de 'ziraat mühendisi' kimliğine ne zaman bürüneceksiniz? Ne zaman demeç vereceksiniz? Yeter artık kalan birkaç ay süresinde Galatasaray'a bir faydanız olmayacaksa sadece susun. Galatasaray tarihinin en çok konuşan ama bir icraatı olmayan başkanı olarak tarihe geçmenize sayılı günler kala artık camia adına konuşmayarak, camiayı rahat bırakın.

Şahsi menfaatleriniz doğrultusunda ortaya attığınız iddiaların ya altını doldurup tescilli şikecilerin avukatlığına soyunun ya da susun. Galatasaray tarihi seçilmiş geçici başkanları değil, dik duruşuyla Galatasaraylılığı simgeleyen isimleri yazacaktır. Artık oturduğunuz makamın ya farkına varın, ya da bırakın."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!