comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Fenerbahçe kadar önemli'

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:31
Hamza Hamzaoğlu: 'Fenerbahçe kadar önemli'

Hamzaoğlu, oyuncuları "Bu maç en az Fenerbahçe maçı kadar önemli. -6 derecede oynayacağız. İdman yapamadık. Ve Sergen'le çıkış yakaladılar" diye uyardı

Bugün Sivasspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını çok dikkatli olmaları konusunda uyardı..
 
İstanbul'u 3 gün esir alan yoğun kar yaşağı nedeniyle Florya'da sahada idman yapamayan Galatasaray'da Hamza hoca, oyuncularına "Hafta içi kar nedeniyle sahada doğru düzgün antrenman yapamadık. Sivasspor'da ise hava durumu malum. -6 derecede mücadele edeceğiz. Ayrıca Sivasspor'un Sergen Yalçın ile birlikte yakaladığı çıkış ortada. Galibiyet serilerini devam ettirmek isteyeceklerdi. Maça çok iyi konsantre olmanızı istiyorum. Sivasspor deplasmanı en az Fenerbahçe derbisi kadar önem arz ediyor. Kaza istemiyorum" diyerek oyuncularını maça motive etti.
 
SNEıJDER'E KALEYİ GÖRDÜĞÜN ANDA VUR EMRİ!
 
Galatasaray'da son 2 maçta 3 füze göndererek müthiş bir grafik yakalayan Sneijder ile özel bir görüşme yapan Hamza Hamzaoğlu'nun, "Son maçlarda harika bir hava yakaladın. Konyaspor ve Balıkesirspor maçlarındaki şutların muazzamdı. Taraftarlara büyük keyif veriyor böyle gollerin. Sivasspor maçında ikili mcadelelerde kendini korumanı istiyorum. Sahanın neresinde olursan ol kaleyi gördüğün anda füzeyi gönder" dediği öğrenildi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!