comScore

Galatasaray Galatasaray

Işın Çelebi: "Yarsuvat'ın gerçeklerden haberi yok"

20 Şubat 2015, Cuma 10:46
Işın Çelebi:

Başkan Duygun Yarsuvat'ın dün bir gazetede yer alan röportajında, “Işın Çelebi gerçek Galatasaraylı olmadığı için bu dedikoduyu (A Tipi hisselerin elden çıkarılması iddiası) çıkarıyor." sözlerine yanıt gecikmedi.

Başkan Duygun Yarsuvat'ın dün bir gazetede yer alan röportajında, “Işın Çelebi gerçek Galatasaraylı olmadığı için bu dedikoduyu (A Tipi hisselerin elden çıkarılması iddiası) çıkarıyor. Zaten stat çatısının kapanmamasının sorumlusu da Işın Çelebi'dir. Çok kötü bir protokol yapmışlar. Sözleri kaale alınmamalı” diyerek, ağır sözlerle eleştirdiği sarı-kırmızılı kulübün eski 2. Başkanı, Yarsuvat'a yanıt verdi
 
Milliyet'e konuşan Çelebi, “Duygun Yarsuvat'ı anlamıyorum. Söylediği sözler doğru değil. Ben A tipi hisselerin satışını yanlış olduğunu belirttim divanda. Oybirliğiyle zaten kabul edildi. Dedikodu yapmadık. Divanda görüşlerimizi söyledik. Üyeler de haklı buldu. Benim gerçek Galatasaraylı olmadığımı söylemiş. Üniversite binalarının özelleştirme idaresinden alınmasına katkıda bulunmuş ve imzası olan biriyim. Stadın yapımında ciddi emeğim var. Riva'nın imar izni ve ruhsatının alınmasındaki çalışmalarımı herkes biliyor. Aynı zamanda şirket birleşmesi ve finansal operasyonlarda verdiğimiz hizmetler ortada. Hizmetten başka bir şey yapmadım” dedi.
 
Işın Çelebi şöyle devam etti:
 
“Benim gerçek Galatasaraylı olup olmadığımın kararını Galatasaraylılar verir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya çatı yapılması konusundaki hassasiyetimi anlatmama gerek yok. Herhalde Yursavat'ın bu iddialarda bulunması için gerçeklerden haberinin olması lazım. Bir eleştirim olacaksa Galatasaray platformlarında bunu yaparım.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!