comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ı endişelendiren tablo!

20 Şubat 2015, Cuma 09:15
Galatasaray'ı endişelendiren tablo!

İstanbul'daki kar nedeniyle Sivas maçına bir gün kala henüz taktik çalışma yapamayan G.Saray'ı 4 Eylül Stadı'nda da dondurucu soğuk bekliyor.

Son günlerde ülkemizi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışı bu hafta sonu oynanacak olan Süper Lig'in 21. haftasını da vuracak. Kardan çok dondurucu havanın etkili olacağı müsabakalarda rekor Cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor-G.Saray maçında olacak. Maç saatinde -17 derece hissedilen sıcaklıkta oynanacak karşılaşmayı ise bugün termometrelerin -10'yi göstereceği K.Erciyes-Konya maçı izleyecek.
 
TAKTİK İDMANLAR SİVAS'A ALINDI!

Zeminde yaşanan sıkıntılar sonucu, yerden ısıtma sistemi döşenen 4 Eylül Stadyumu ise  Cumartesi günü futbol oynamaya elverişli olacak. Maçın başlama saatinde zemin 18 derece olurken, futbol oynamaya engel bir durumun yaşanmayacağı öğrenildi.
 
İstanbul'daki yoğun kar nedeniyle bu kritik maçın taktik antrenmanlarını yapamayan Sarı-kırmızılılar Sivas'a erken gitme kararı aldı. Cimbom, erken saatlerde Sivas'a gidecek ve taktik idmanlarını rakibinin sahasında yapacak. Maça da özel malzemelerle çıkılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!