comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan bireysellik uyarısı!

18 Şubat 2015, Çarşamba 09:57
Hamza Hamzaoğlu'ndan bireysellik uyarısı!

Balıkesir önünde 2. yarıdaki oyunun işin tadını kaçırdığını belirten Hamza Hamzaoğlu, bireyselliğe yönelen oyuncularını uyardı.

Balıkesirspor karşısında 3-0 öndeyken son bölümde sergilediği oyunla eleştirilen ve sonrasında kalesinde golü de gören G.Saray'da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu özellikle bireysel performanslarını ön plana çıkarmaya çalışan futbolcularını uyardı. 
 
MAÇ bitimi basın toplantısında “3-1 oluncaya kadar her şey iyiydi, ama 3-1 sonrası oyundan koptular, kolektif oyundan uzaklaştılar. Sonra oyunun tadı kaçtı işin doğrusu. Maç içinde yaptığımız güzel şeyleri gölgeledik” diyen Hamza Hamzaoğlu soyunma odasında da futbolcularını tebrik ettikten sonra kısa bir konuşma yaparak tepkisini dile getirdi. 
 
‘SİZİ ANLIYORUM AMA'
 
“Biz, hepimiz G.Saray'ın başarısı için buradayız. Hepimizin kişisel başarısı, G.Saray'ın ardında ikinci sırada kalır. Bizim buradaki ortak amacımız, kulübümüzü hem saha içinde hem saha dışında iyi bir şekilde temsil edip ortaya koyacağımız başarıyla takımımızı bir yere getirmek. 
 
Hepinizi çok iyi anlıyorum. Aramızda genç arkadaşlarımız da var. Rekabet var. Herkes forma şansı bulamıyor. Ama şans bulduğunuz zaman kişisel olarak ne yaptığınız önemli değil. Takımın sistemi içinde bir dişli olarak ne yaptığınız önemli. Ben sizi böyle değerlendiriyorum. Bu maçta, Balıkesir karşısında bazen kişisel isteğiniz daha ön plana çıktı.”
 
Hamza Hamzaoğlu bu sözlerini sarf ederken isim belirtmese de özellikle az forma şans bulan ve kendilerine göstermek için bireysel oyuna kaçan futbolcuları kastettiği ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!