comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Nihat Doğan'ı ihraç ediyor

17 Şubat 2015, Salı 17:33
Galatasaray, Nihat Doğan'ı ihraç ediyor

Galatasaray Yönetim Kurulu, hakkında ihraç istemi bulunan Nihat Doğan'la ilgili kararını verdi.
 

Galatasaray Yönetim Kurulu, Türk Telekom Arena'da yaptığı haftalık olağan toplantısında Nihat Doğan'la ilgili talebi görüştü. Eski yöneticilerden Adnan Öztürk'ün, hakkında ihraç isteminde bulunduğu Doğan'ın durumu da toplantıda gündem maddeleri arasındaydı. Yönetim kurulu, gelen talebi değerlendirerek konuyu oylamaya sundu. Oylama sonunda Nihat Doğan'la ilgili ihraç talebi olumlu bulundu. Üyelerin tamamı, Nihat Doğan'ın ihraç edilmesi yönünde oy kullandı.
 
Mali genel kurulda
 
Peki süreç nasıl işleyecek? Yönetim kurulu, kulüp tüzüğü gereği Nihat Doğan'la ilgili kararı ilk genel kurulda üyelerin oylamasına sunacak. O oylama ise önümüzdeki ay yapılacak Mali Genel Kurul'da yapılacak. Nihat Doğan'ın, genel kurulda yapılacak oylamada da oy çokluğuyla ihraç edilmesi bekleniyor. İhraç sonrası, Nihat Doğan'ın itiraz ve savunma hakkı bulunuyor.
 
Eder'den tepki almıştı
 
Kulüp sicil kurulu başkanı Serdar Eder dün ve bugün yaptığı açıklamada Nihat Doğan'la ilgili işleyişin nasıl yürütüleceğini açıklamış, ardından ise, "İhraç istemi onaylandığı takdirde onun yerinde olsam savunma yapmam. Çünkü Galatasaray üyeleri tarafından ikinci kez ihraç edilmeyi istemem!" ifadesini kullanmıştı. Eder, Nihat Doğan'ın twitterdan attığı, "İhraç edeceksiniz üye olurken yatırdığım aidatı ödeyin de Filistinli kardeşlerime yardım edeyim" mesajı üzerine, "Nihat Doğan 2015 aidatını yatırdın mı da paranı geri istiyorsun! Ben bıraktım demen için kaça para istersin? Ben vereyim" diyerek yine twitterdan tepki dolu mesaj atmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!