comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da galibiyetin şifresi: Sneijder

17 Şubat 2015, Salı 16:32
Galatasaray'da galibiyetin şifresi: Sneijder

Galatasaray bu sezon ligde kaleyi en çok bulduğu maçı oynadı. 22 şutun 10'unda isabet sağlarken, üç gol bulabildi. Aslan, Sneijder'ın gol attığı 15 lig maçını da galip bitirdi.

Balıkesirspor karşısında ilk yarıda attığı üç golle üç puana ulaşan Galatasaray, bu sezon en çok isabetli şut çektiği bir maçı geride bıraktı.
 
Rakip kaleye 22 şut çeken sarı-kırmızılılar 10 kez isabet sağladı. Cim-Bom böylece bu sezon Süper Lig'de kaleyi en çok bulduğu maçını geride bıraktı.
 
Galatasaray ayrıca, Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder'in Süper Lig'de gol attığı 15 maçı da galip bitirdi. Bu sezon 4 farklı karşılaşmada, geçen sezon 8 farklı müsabakada ve 2012-13 sezonunda ise 3 farklı maçta gol atan Sneijder, toplamda 20 gol attı.
 
Hollandalı yıldız futbolcu, bu sezon resmi maçlarda 8 gol atarken, bunların 7 tanesini Türk Telekom Arena Stadı'nda kaydetti. Fenerbahçe karşısında 2, kupada Torku Konyaspor maçında 2, Balıkesirspor, Ç.Rizespor ve Arsenal maçında 1'er gol bulan Sneijder, bu sezon deplasmanda sadece Kayseri'de SAİ K.Erciyesspor'a karşı gol buldu.
 
Öte yandan Cim-Bom, Balıkesirspor ile kendi sahasında oynadığı 4 maçı da kazandı. Ligde 1975-76 sezonundaki karşılaşmayı 2-0 kazanan Galatasaray, dün de galip gelmeyi bildi. Sarı-kırmızılılar, kupada da iki kez rakibine üstünlük sağladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!