comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder: 'İyi ki Juventus'a gitmedim'

16 Şubat 2015, Pazartesi 09:22
Sneijder: 'İyi ki Juventus'a gitmedim'

Yükselen formuyla Cimbom'u sırtlayan Sneijder, devre arasında Juventus'a gitmediği için çok mutlu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i devre arasında İtalya'nın köklü kulübü Juventus istemişti.
 
Ancak Torino ekibinin ısrarlı girişimleri hem parasal anlaşmazlık hem de Sarı-Kırmızılı yönetimin Sneijder'i bırakmaya gönüllü olmaması nedeniyle gerçekleşmemişti. Gelinen noktada ise hem yönetim hem de Sneijder söz konusu transferin olumsuz neticelenmesinden ötürü bir hayli mutlu.
 
İLGİDEN MEMNUNUM
 
Son haftalarda formunun zirvesine çıkan tecrübeli futbolcunun, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı sohbetlerin öne çıkan konusu Juventus'un kendisine olan ilgisi. Transfer sürecinde ve sonrasında idarecilerden gördüğü ilgiden çok memnun olan Sneijder söz konusu sohbetlerde "İstanbul zaten Torino'dan çok daha güzel bir şehir. Buradan ayrılmak ben ve ailem için hiç de kolay olmazdı" diyor. İtalya'ya dönmedikleri için çok mutlu olduğunu vurguluyor.
 
HAMZAOĞLU ETKİSİ
 
Başarılı futbolcu daha önce de dile getirdiği "Bu kulüpte Hagi gibi efsane olmak istiyorum" sözünü de her fırsatta tekrarlıyor. Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle değişen oyun düzeninde kendisini daha iyi hissettiği belirten Sneijder bu yüzden eskiye oranla daha iyi performans ortaya koyduğunu düşünüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!