comScore

Galatasaray Galatasaray

Göktürk Ural'ın babası konuştu! 'Sonuna kadar...'

12 Şubat 2015, Perşembe 09:56
Göktürk Ural'ın babası konuştu! 'Sonuna kadar...'

Ataman'ın tokat attığı basketbolcu Göktürk'ün babası Mehmet Ural, “Oğlum hem darp edildi, hem kadro dışı bırakıldı. Bu olayın sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.

Galatasaray ve Türk basketbolunun gündemine bomba gibi düşen ‘tokat' skandalının kahramanlarından Göktürk'ün babası Mehmet Ural, Hürriyet'e konuştu.
 
Ataman'ın da doğruladığı olaya son derece tepkili olan Baba Ural, Göktürk'ün sahipsiz olmadığını belirterek, TBF düzeyinde gerekli şikayetlerle bu konunun peşini bırakmayacaklarını söyledi.
 
Oğlunun tokat yeme gibi bir durumla karşı karşıya kalmasından dolayı üzüldüklerini anlatan Mehmet Ural, “Göktürk pırıl pırıl, işini yapan, saygılı bir gençtir. Benim oğlum kadro dışı kalmayı da kesinlikle hak etmiyor. Ne oğlum, ne de ben yaşananlardan bir şey anlamadık. Tokatı yiyen oğlum üstüne bir de kadro dışı bırakıldı. Ama sonuna kadar bunun takipçisi olacağım” dedi.
 
TOP ARTIK FEDERASYONDA
 
Şikayetin yapılmasının ardından topun artık Basketbol Federasyonu'nda olduğunu anlatan Baba Ural, “Gazetenizdeki haberde yazılanların aynısına şikayet dilekçemizde yer verdik. Artık süreci beklemekten başka şansımız yok” diye konuştu.
 
Mehmet Ural, oğlunun kimseye açıklama yapmamasına karşın, internet ortamında konuşmuş gibi yayınlar yapılmasını kınadığını da sözlerine ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!