comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, eskiye dönüyor

08 Şubat 2015, Pazar 09:11
Galatasaray, eskiye dönüyor

Burak Yılmaz'ın sakatlanması nedeniyle forvette istediğini yapamayan Galatasaray, golcüsünün dönmesiyle eski taktiğini sürdürecek. Burak yine forvet arkasında oynayacak, Umut önde olacak.

Galatasaray eski formatına dönüyor. Burak Yılmaz'ın 2 gündür takımla beraber çalışması ve tam olarak iyileşmesi Cim-Bom'un teknik kadrosunu rahatlattı. Hamza Hamzaoğlu bu olumlu gelişme üzerine yarınki Eskişehirspor maçında, hücumda Umut Bulut, arkada Burak Yılmaz'ı görevlendirecek.
 
Tarık'a forma
 
Hamza Hamzaoğlu'nun golcüsü Burak'ın sağında Emre Çolak'ı tercih edeceği, sol tarafta ise Sneijder'in forma giyeceği bildirildi. Takımın daha önceki düzene geçmesiyle beraber Hamza Hamzaoğlu etkinliğin artacağını düşünüyor.
 
Galatasaray'da merak edilen konulardan biri de Sabri ve Hamit'in sakatlığında sağ bekte kimin oynayacağıydı. Hamzaoğlu'nun, Balçova Yaşamspor ile yapılan kupa maçında verilen şansı iyi değerlendiren Tarık Çamdal'ı tercih edeceği bildirildi.
 
Eskişehirspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu'nun salonda çalıştığı, Hamit Altıntop ile Semih Kaya'nın ise takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edildi. Galatasaray, bugün yapacağı antrenmanın ardından Eskişehir'e gidecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!