comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, 3 kadro dışı oyuncuya servet dağıtacak!

03 Şubat 2015, Salı 13:15
Galatasaray, 3 kadro dışı oyuncuya servet dağıtacak!

Emmanuel Eboue, Engin Baytar ve Gökhan Zan transferin son gününde de takımdan ayrılmadı. 3 oyuncu için sezon sonuna kadar ödenecek rakam 11 milyon 400 bin TL'ye çıktı.

Sarı-Kırmızılı takımın sezon başından bu yana kullanamadığı ve Prandelli'nin yerine gelen Hamza Hamzaoğlu'nun da kendilerinden kulüp bulmalarını istediği Emmanuel Eboue, Engin Baytar ve Gökhan Zan transferin son gününde de takımdan ayrılmadı. Böylece yarım sezon için toplam 5 milyon 700 bin TL'lik maliyetleri bulunan 3 oyuncu için sezon sonuna kadar ödenecek rakam 11 milyon 400 bin TL'ye çıktı. Ünal Aysal yönetiminin TFF'ye 9. yabancı olarak bildirmesi sebebiyle lisans çıkarılamayan ancak yıllık 2.2 milyon Euro'luk ücreti nedeniyle gitmeyi de reddeden Fildişi Sahilli Eboue, A2 takımıyla antrenmanlara çıkmaya devam ediyor.
 
Serbest kalıyorlar
 
Geçen 4 ayda 1 dakika bile oynamadan parasını alan Eboue, sezon sonunda istediği kulübe bedavaya transfer olabilecek. Aynı şekilde yıllık 1.1 milyon dolar garanti ücretlere oynayan Engin Baytar ve Gökhan Zan da Haziran'da kontratları biteceği için bonservislerini alarak istedikleri kulübe gidebilecek. Transferin son gününde Anadolu'dan gelen teklifleri reddeden iki oyuncu, ikinci yarı için geriye kalan 550'şer bin dolarlık garanti ücretlerini alacak. Engin'in geri dönüşünü yönetim veto etmiş, uzun süredir oynamayan Gökhan'la yaşanan kriz de çözülememişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!