comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu oyuncularına patladı!

03 Şubat 2015, Salı 09:25
Hamza Hamzaoğlu oyuncularına patladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin geride kalan bölümü için oyuncuların kulağını şimdiden çekti.

Bursaspor karşısında 1 puanı zor kurtaran Galatasaray, futbolu nedeniyle yerden yere vurulurken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eksiklerine rağmen maçın ardından mazeret göstermeme ilkesini bozmadı... Burak ile Semih'in sakatlığı, Selçuk İnan'ın ise cezası nedeniyle oynayamadığı maçlardan önce talihsizlikler de Aslan'ın yakasını bırakmadı. Belindeki ağrılar nedeniyle durumu son dakikaya kadar belirsiz olan Melo oynamak isteyince Hamzaoğlu, Sambacıyı sahaya sürdü... 
 
Selçuk İnan'ın yokluğunda şans verilmesi düşünülen Hamit Altıntop ise tam anlamıyla hocasına son dakika sürprizi yaptı. 
 
Maçtan 1 gün önce sakatlanan Altıntop takımını yalnız bırakırken maç içinde ise teknik heyetin karalar bağlamasına neden olan Sabri Sarıoğlu sakatlığı yaşandı. Sinan Gümüş'ü oyuna alarak takımda taktik değişime giden Hamzaoğlu, Afrika Kupası'ndan dönüp sadece 1 idmanla sahaya çıkan Chedjou'nun da kötü oyunu ile kâbus yaşadı.
 
'BURSA GEÇMİŞTE KALDI'
 
Ancak bu kara tabloya rağmen maçın ardından serzenişte bulunmayan Hamzaoğlu dün idmanda oyuncularına ise sert konuşmayı ihmal etmedi. Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan akşam idmanında takımını toplayan Hamza Hamzaoğlu, bundan sonra kalan karşılaşmalar için uyarıda bulunurken şu sözlerle oyuncularının kulağını çekti: 
 
"Aldığımız skorlar kadar ortaya koyduğumuz futbolun kalitesi de çok önemli. Bundan sonra mazeret kabul edemeyiz. İş çok ciddi. Eskişehirspor maçı bizim için yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olsun. Artık geçmişi, Bursa maçını konuşmak istemiyorum. Pazartesi günü oynayacağımız Eskişehir mücadelesine kadar 1 hafta boyunca galibiyeti konuşacağız. Bundan sonra telafi şansımız yok."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!