comScore

Galatasaray Galatasaray

Duygun Yarsuvat: Ben sessizliğimi koruyorum

02 Şubat 2015, Pazartesi 11:05
Duygun Yarsuvat: Ben sessizliğimi koruyorum

Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Kaçtı gitti" suçlamasına Ünal Aysal'dan çok sert bir cevap gelmişti. Yarsuvat'ın hedefindeyse yineg Aysal vardı.

Duygun Yarsuvat, "Ben sessizliğimi korumayı tercih ediyor ve daha uygun buluyorum. Galatasaray'da başkanlık yapmış ve yapan kişilerin bu türl laflarla konuşmamaları gerek. Biz önceden belirlediğimiz süremiz boyunca Galatasaray'ı en iyi şekilde şekilde yönetmek için elimizden geleni yapacağız, başka da düşüncemiz yok. Enerjimizi cevap vermek için değil, çalışmak için harcamayı tercih ediyoruz." yorumunda bulundu. 
 
Bilindiği üzere Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılıların yeni başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Kaçtı gitti" suçlamasına Mevlana'nın "Suskunluğum asaletimdendir, Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözleriyle yanıt vermişti. Yarsuvat daha önce de "Galatasaray boşluktaydı. Bir başkan istifa etmiş, kaçmıştı. Bunu G.Saray'a yakıştıramadığım için bu görevi yüklendim. Çilekler, şeftaliler geldi gitti" sözleriyle Aysal ve yönetimini eleştirmişti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!