comScore

Galatasaray Galatasaray

Albayrak: 'Emre Can Coşkun'u Denizlispor'a verdik'

01 Şubat 2015, Pazar 22:58
Albayrak: 'Emre Can Coşkun'u Denizlispor'a verdik'

Galatasaray 2. başkanı Abdürrahim Albayrak, Bursaspor maçı sonrası Emre Can Coşkun'u  Denizlispor'a verdiklerini açıkladı.

Albayrak : "Hamit'in sakatlanması ve sonrasında Sabri'nin sakatlanması tüm planlarımızı altüst yaptı. 1 puan faydalı bir puandır. İki takımı da tebrik ediyorum. Bu maç ikinci devrenin ilk maçı. Önümüzde daha bir sürü maç var ve çok şey değişir. Bu kadar eksiğe rağmen iyi bir maç oldu. Çok şey değişir, bir problem olmaz.

Galatasaray belki de tarihinde ilk kez devre arasını transfer yapmadan geçiriyor. Yapamayız. Gidenler oldu ama gelen yok. Sakat arkadaşlarımız iyileşince fazla bir ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz. Transferde harcayacağımız parayı oyunculara vereceğiz. Gönderdiğimiz futbolcularla 5 milyon Euro gibi bir kar elde ettik. Önümüzün açılması için tasarruf yapmamız gerekiyor.
Bugün en son Emre Can Coşkun'u Denizlispor'a verdik. Orada gelişmesi için kiraladık. Başka bir gelişme yok. Eboue'yi önceden TFF'ye verilen bir taahhütten dolayı oynatamıyoruz. Engin çok sevdiğim bir oyuncu ama son yaptıklarından sonra artık şansı kalmadı. Gökhan Zan da çok sefer denendi ama olmadı. Kendilerini seviyorum. Ben bizden giden tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 5 milyon Euro gibi bir tasarruf elde ettik.

Genç arkadaşlarımıza şans veriyoruz. Emre olsun, Emre Can olsun. Altyapıdan oyuncularımız gelecek. Bu kadar parayı Galatasaray ödeyemez. Transfer herkesin hoşuna gider ama ödemeye gelince ne olacak? Bir 25 kişiye para vermek var, bir de 42 kişiye para vermek var.
Bugün taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Her şey mükemmeldi ama galip gelemedik. Rakip de Bursaspor. Aralarında bazı oyuncular var takımımızda görmek isterim.

Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!