comScore

Galatasaray Galatasaray

Turgay Kıran ve Alp Yalman birleşti

01 Şubat 2015, Pazar 09:34
Turgay Kıran ve Alp Yalman birleşti

23 Mayıs'taki kongre öncesi yarış kızışırken, muhalefet kanadı önemli bir adım attı. Turgay Kıran ve Alp Yalman bir araya gelerek, güçbirliği oluşturma kararı aldı.

Galatasaray'da seçime 4 ay gibi bir süre kaldı. Sarı-Kırmızılı camiada seçim çalışmalar çoktan başladı.
 
Önceki akşam başkan adaylarından Turgay Kıran ve ekibi, geçtiğimiz seçimde Duygun Yarsuvat'ın rakibi olan Alp Yalman ile Galatasaraylılar Derneği'nde yemek yedi. Yemeğin ana konusu ise ‘Galatasaray'da birleşme'ydi. Mevcut yönetimin Galatasaray geleneklerine göre oluşturulmadığı yönünde fikir birliğine varan iki etkili isim mevcut yönetimin karşısına tek aday çıkartma hususunda neredeyse fikir birliğine vardılar.
 
Özellikle hisse senedi satışlarından büyük rahatsızlık duyduklarını belirten Yalman ve Kıran diğer adaylardan Adnan Öztürk'e de çağrı yaptılar. Galatasaray'da kötü ve sonunu düşünmeden görev alan yönetimlerin sonunu getirmek istediklerini belirten Kıran, şunları söyledi:
 
Adnan Öztürk'le görüşecekler
 
“Kulübümüzü içine düştüğü zor durumdan çıkarmamızın tek yolu birliği sağlamak. Galatasaray yönetimleri uzun zamandır aynı mantaliteyle kuruluyor. Sportif başarı zaman zaman gelse de büyük maddi harcamalar sonrasında elde edilebiliyor. Amatör olarak görülen birçok branşımızda mali sıkıntı yaşanıyor. Galatasaray bu sıkıntıları aşabilecek güçtedir. Tüm Galatasaraylılar akıllarıyla kenetlenmek zorunda. Sayın Yalman'la bu düşüncelerimizi paylaştık hem de kendi evimiz olan Galatasaraylılar Derneği'nde. Ben de ekibimle birlikte bu oluşuma destek vereceğim” diye konuştu.
 
Hafta içinde bu ikilinin Adnan Öztürk'le de yemek yiyeceği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!