comScore

Galatasaray Galatasaray

Serdar Taşçı: 'Türkiye'de oynamak istiyorum'

31 Ocak 2015, Cumartesi 09:41
Serdar Taşçı: 'Türkiye'de oynamak istiyorum'

Galatasaray'ın stoper için listesine aldığı gurbetçi Serdar Taşçı konuştu. Rusya'da Spartak Moskova'da oynayan 27 yaşındaki isim mesaj yolladı.

Rus ekibi Spartak Moskova'da forma giyen tecrübeli oyuncu Serdar Taşçı kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi olduğunu söyledi ama kapıyı tamamen de kapatmadı.
 
Bugün gazetesine konuşan Serdar, "Şu anda takımımın kampındayım ve tüm konsantrasyonumu bundan sonraki maçlarımız üzerine kuruyorum. Menajerim zaten transfer gelişmeleriyle ilgili konulara hakim" dedi. 27 yaşındaki futbolcu. Sarı-Kırmızılılar'a transfer olasılığıyla ilgili olarak net bir şey söylemenin zor olduğunu belirtti.
 
AKLINDA TÜRKİYE VAR
 
Yine de kapıyı tam olarak kapatmayan Serdar, “Burada iki sezon daha kontratım var ve mutluyum. Burada kupalar kazanmayı hedefliyorum. Ama Türkiye'de oynamayı istiyorum. İnşallah bir gün olacak ama ne zaman olur bilemem” ifadelerini kullandı.

Galatasaray yönetimi, Serdar için kiralık olarak transfer seçeneğini de önüne koymuştu.
 
Önceki yaz Stuttgart'tan Spartak Moskova'ya transfer olan tecrübeli oyuncu, Alman Milli Takımı'nın da geniş kadrosunda yer alıyor. Panzerler'in teknik direktörü Johaim Löw'le de iletişimde olduğunu dile getiren başarılı savunmacı, “Geçen sezon sakatlık sorunu yaşadığım için Dünya Kupası'na gidemedim. Ama Löw'le konuşuyoruz. Elbette ki amacım tekrar Alman Milli Takımı'nda yer almak. Türkiye'de futbol oynamak da isteklerimden biri” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!