comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Hamzaoğlu'nun derbi planı

31 Aralık 2014, Çarşamba 13:58

Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği karşılaşmasında cezalı olduğu için oynayamayan Felipe Melo'ya derbide ağır bir görev verecek.

Hafta sonunda Beşiktaş derbisine çıkacak olan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Sneijder ve Chedjou'nun Pazar gününe hazır olacakları bilgisi Hamza Hamzaoğlu'nun yüzünü güldürdü.

Gençlerbirliği maçında sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen iki oyuncu için kulüp doktoru Yener İnce'nin özel bir tedavi yöntemi hazırladığı bildirildi. Hamzaoğlu; Gençlerbirliği karşılaşmasında cezalı olduğu için oynayamayan Melo'ya da derbide "ağır" bir görev verecek. Melo derbide, Beşiktaş maçında siyah-beyazlı ekibin çok koşan Olcay, Veli gibi iki ismiyle tek başına mücadele edecek.
 
Hamzaoğlu'nu sevindiren bir başka konu da kart sınırında bulunan Burak, Selçuk ve Semih'in kart görmemesi oldu. Genç teknik adam dikkatli davrandıkları için 3 oyuncuya da teşekkür etti. Derbiye tam kadro çıkmaya hazırlanan Hamzaoğlu, göreve geldiği günden beri kafasında oluşturduğu oyun şablonunu bozmayacak, hafta içinde yapılacak taktik antrenmanlarda ise oyuncularına Beşiktaş'ın zaaflarını ezberletecek.

AZ DAHA ÇOCUKLAR!
 
Galatasaray; Gençlerbirliği karşılaşmasında koşu mesafelerinde sezon rekorunu kırarken 15 haftası geride kalan ligde ilk kez 110 km barajını aştı. Galatasaray kendi rekorunu kırdığı maçta 3 puanı alamadı ama katedilen 112,4 km'lik mesafe Hamza Hamzaoğlu'nu oldukça mutlu etti. Genç teknik adamın Beşiktaş maçında oyuncularından bu mesafenin üzerine en az 2.5 km daha koymalarını durumunda galibiyete yakın tarafın kendileri olacağını oyuncularına aktardığı öğrenildi.
 
''BU FUTBOLDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ!''
 
Galatasaray'da gözler Beşiktaş derbisine çevrilirken sarı-kırmızılı takımın başında ligdeki ilk puan kaybını yaşayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun başkentte bırakılan 2 puan sonrası Ankara dönüşünde oyuncularıyla bir konuşma yapıp yönetimden izinsiz olarak 2.5 gün izin verdi.
Hamzaoğlu'nun konuşmada Beşiktaş maçın önemine dikkat çekerken "Bu maçta 2 puna kaybettik diye değil 1 puan kazandık diye bakacağız. Bu açığı Beşiktaş galibiyetiyle kapatacağız. Derbide telafi ederiz. 2 gün dinlenin, toparlanın ve gelin. Pozitif futbol anlayışından hiçbir maçta vazgeçmeyeceğiz" dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!