comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray aşkı bunu da yaptırdı!

31 Aralık 2014, Çarşamba 13:00

Rize'de yaşayan 60 yaşındaki İsmail Hakkı Yıldız, Galatasaray'a olan sevgisini göstermek için 3 katlı evinin en üst katının dış cephe duvarlarını sarı-kırmızı renklere boyadı.


Rizeli Galatasaray taraftarı İsmail Hakkı Yıldız, takımına olan sevgisinden dolayı 3 katlı evinin en üst katını sarı-kırmızı renklere boyadı.

Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Yıldız, Galatasaray'a olan sevgisini evinin üst katını sarı-kırmızı renklere boyayarak gösterdi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fanatik Galatasaraylı olduğunu belirterek, takımına duyduğu sevgiyi böyle göstermek istediğini anlattı.

Evini 3 günde boyayarak tamamladığını dile getiren Yıldız, "Evimin dış cephesindeki Galatasaray logosunu ise tabelacı olan kaynıma yaptırdım. İyi bir Galatasaray taraftarıyım. Fanatikliğim devam ediyor ama Rizeli olduğumuz için Çaykur Rizespor'u da Galatarasay'ı da destekliyorum" dedi.

Yıldız, sarı-kırmızı renkteki evinin, yol kenarında olması nedeniyle yoldan geçenlerin ilgisini çektiğini anlatarak, bazı vatandaşların evinin önünde durarak hatıra fotoğrafı çektirdiğni söyledi.

Yıldız, Avrupa'da herhangi bir Türk takımın kupa alması halinde evinin alt kısmını o takımın renkleriyle boyatacağını ifade etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!