comScore

Galatasaray Galatasaray

Güray Vural'dan G.Saray'a yeşil ışık

23 Aralık 2014, Salı 10:59

Akhisar Belediyespor'un sol beki Güray Vural, transfer listesinde olduğu Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katacağı iddia edilen Akhisar Belediye oyuncusu Güray Vural, iddialı açıklamalar yaptı: Galatasaray'ı yakından takip ediyorum. Hakan ağabeyi stoperde kullanıyorlar. Sol bekte Alex Telles'ten başka bir alternatif yok. Kendime güveniyorum. Şayet takıma gelirsem o formayı alırım. Galatasaray'da oynamak gurur verici olur. İsmimin böyle bir takımla anılması bile mutluluk verici. 
 
"BÜYÜK TAKIM ZAMANI" 
 
Transfer konularıyla menajeri Erdinç Şehit'in ilgilendiğini kaydeden Güray, "Kariyerim açısından büyük takımlarda oynayacak seviyeye geldiğimi düşünüyorum" dedi. 
 
Hamzaoğlu'na da övgüler yağdıran Güray "Hamza hoca ile hem Denizli'de hem de Akhisar'da çalıştım. Bu günlere gelmemde büyük payı var" yorumunu yaptı. 
 
TOLGAY DA YOLDA 
 
Furkan ve Umut Gündoğan'ı Karabük'e yollayan Galatasaray'da Güray Vural'ın yanı sıra Tolgay Arslan'ın da Ocak ayında imza atması bekleniyor. Umut-Burak ikilisini Cimbom'a getiren menajer Ogan Tarhan geçen hafta Tolgay için Almanya'ya gitti. Hamburg'la sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmama kararı alan 24 yaşındaki gurbetçi oyuncu ara transferde Aslan'a imza atmaya hazır. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!