comScore

Galatasaray Galatasaray

Şansal Büyüka'dan G.Saray için transfer iddiası

22 Aralık 2014, Pazartesi 12:22

Spor basının duayen ismi Şansal Büyüka, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maç sonunda Maraton programında çok önemli bir transfer iddiasında bulundu.

Şansal Büyüka yaptığı açıklamada, "Ciddi bir haber aldım. Güray Vural'ın ismi Galatasaray ile anılıyor" ifadeleriyle dikkatleri çekti.
 
Akhisar Belediyespor'da forma giyen 26 yaşındaki sol ayaklı orta saha Güray, sol bek ve sol kanat mevkilerinde görev alıyor. Denizlispor'dan 2012 yılında Hamza Hoca'nın isteğiyle Akhisar Belediyespor'a 450 bin Euro karşılığında transfer olan Güray Vural, Alman transfermarkt adlı siteye göre tahmini 2,5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeline sahip.
 
2012 yılında transfer olduğu Akhisar Belediyespor takımında 2012-2013 sezonunda 27 maça çıkan Güray, 1 gol 7 asiste imza attı. Sonraki sezon olan 2013-2014'te Hamza Hoca'nın ligdeki tüm maçlarda forma şansı verdiği Güray, kupadaki maçlarla birlikte toplam 40 maça çıktı. Bu maçlarda 2 gol 9 asiste imza attı. Güray Vural bu sezon Mustafa Reşit Akçay ile birlikte toplam 13 lig maçı 3 de kupa maçında forma giydi. Ligdeki kaçırdığı tek maç ise Mersin İdman Yurdu maçı oldu ve bu maçta sarı kart cezası sebebiyle forma giyemedi. Sonuç olarak çalışkan solak bu sezon 16 maçta 3 gol pasına imza attı.
 
DÖRT BÜYÜKLERE KARŞI NE YAPTI?
 
Akhisar Belediyespor'da 3 sezondur forma giyen Güray, bakın 4 büyüklere karşı nasıl bir performans gösterdi:
 
Beşiktaş'a karşı : 4 maç 3 asist (gol yok)
 
Fenerbahçe'ye karşı : 4 maç (gol-asist yok)
 
Galatasaray'a karşı : 5 maç 2 asist (gol yok)
 
Trabzonspor'a karşı : 5 maç 4 asist (biri kupa - gol yok)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!