comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder için sürpriz talip! Gidiyor mu?

22 Aralık 2014, Pazartesi 09:24

Wesley Sneijder için devreye, Arap sermayeli Manchester City'nin kardeş kulübü olan, Amerika temsilcisi New York City girdi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in geleceğinin ne olacağı hala büyük bir soru işareti...

Her ne kadar yönetim, Hollandalı futbolcunun satılmayacağını belirtse de, Amerika'dan gelen haberler, tam tersi bir durumun yaşanabileceğini gösteriyor. Alınan bilgiye göre Amerikan Futbol Ligi ekiplerinden New York City, Sneijder'i almak için harekete geçti. Arap sermayeli ekibin sahiplerinin elinde ayrıca İngiliz temsilcisi Manchester City'nin de olması, işin bir başka boyutu.

Sarı Kırmızılılar'ın paraya ihtiyacı olması ve City'nin sahiplerinin de Sneijder'in serbest kalma bedeli olan 20 milyon Euro'yu peşin verme ihtimalini güçlendiriyor. Ancak buradaki başka bir soru ise, Sneijder'in hangi takıma gideceği! Manchester City, UEFA'nın Finansal Fair-Play kuralları gereği transfere para harcayamadığı için kardeş kulüp New York'tan Frank Lampard'ı, 6 aylığına kiralamıştı.

Lampard istemiyor...

Frank Lampard, sezonu Premier Lig'de tamamlamak istiyor, New York ise onu geri istiyor. Sneijder transferinin devre arasında gerçekleşmesi durumunda, ortaya iki ihtimal çıkıyor.

Birincisi Amerika temsilcisi ününü tüm dünyaya duyurmak istediği için ya Sneijder'i ya da Lampard'ı takımında görmeyi arzuluyor.

İkincisi de Manchester, Lampard'ı geri vermek zorunda kalırsa, şampiyonluk yolunda Sneijder'i takıma katmak istiyor. Yani yıldız oyuncuyu New York kadrosuna katması halinde İngiliz devinin, Lampard'ı iade edip, sezonun ikinci bölümünde Sneijder'den yararlanacağı öne sürülüyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!