comScore

Galatasaray Galatasaray

Hasan Şaş'tan şaşırtan Sneijder sözleri

21 Aralık 2014, Pazar 10:50

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Galatasaray'ın sahasında 3-2 kazandığı Mersin İdman Yurdu maçını değerlendirdi.

NTV Spor'da yorumculuk yapan Hasan Şaş, Wesley Sneijder'in doğru bölgede oynatılmadığını savunarak, "Sneijder'i oralarda yorarsanız, Sneijder oyundan düşer, maçtan zevk alamaz. Maçtan zevk alamadığı zaman hakeme sarar. Bugün sahada mutsuz bir Sneijder vardı" dedi.
 
"GALATASARAY, SNEIJDER'İ KAYBEDEBİLİR"
 
Hollandalı yıldızın sözleşme sorununun krize neden olduğunu vurgulayan eski milli futbolcu "Giden yönetim Sneijder'e 5 yıllık bir kontrat sözü vermiş. Menajerler cin gibidir. Menajer 'Benim oyuncum Fenerbahçe maçında bir bu tarafa, bir diğer tarafa 90'a gol atmışken kontratı imzalarım' der. Ancak Galatasaray imzalamıyor ve bu Sneijder'de stres yaratıyor. Sorun devam ederse Sneijder'i kaybetmeye gider Galatasaray. İstemiyorlarsa, oyuncuyu satsınlar. Eğer istiyorlarsa, imza atmadan Sneijder mutlu olamaz" ifadelerini kullandı. 
 
Teknik direktör Hamzaoğlu'nun sarı-kırmızılı takımda 2 problemi çözmesi gerektiğini belirten Hasan Şaş, "İlk olarak Sneijder konusunu çözmesi gerekiyor. İkincisi ise top rakipteyken oyunu öğrenmeleri gerekiyor. Top rakipteyken, Galatasaraylı oyuncuların daha aktif olması gerekiyor. Elindeki oyuncu profilinden bunu yapacağa benzemiyor. Raul Meireles gibi 3 oyuncu lazım. Bu sefer taktik anlayışı gerekli oluyor. Hamza hoca bu oyunu kendisi de görüyordur. Devre arası transferi ile bunu yaparsa, Hamza Hamzaoğlu'na 3,5 yıllık teklif götürülmeli" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!