comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu galibiyet için ne dedi?

20 Aralık 2014, Cumartesi 21:44

Spor Toto Süper Lig'de Mersin'i 3-2 yenen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kritik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kritik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Pes etmeyen bir takım yaratmak istediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "4 maçtan sonra ufak bir düşüş bekliyorduk ancak bu kadar beklemiyorduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık, ikinci yarıda daha istekli, daha arzulu oynadık. Mersin çok iyi bir takım ve bize karşı da çok iyi mücadele ettiler. Rıza hocayı da tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç oldu ancak pes etmedik ve son ana kadar mücadele ederek kazanmayı bildik, oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
SOYUNMA ODASINA GİRDİM VE...

Soyunma odasında futbolcular ile yaptığı konuşmayı da anlatan Hamzaoğlu, "İlk yarıda bazı pozisyonlardan dolayı, futbolcularımız ile hakem arasında yaşanmaması gereken diyaloğlar yaşandı ve bu da konstanrasyon sorununa yol açtı. Devre arasında bu konuda futbolcularımız ile konuştum ve hakem ile konuşmalarının bir getirisi olmayacağını ve gücümüzün saha içerisinde hakeme yetmeyeceğini söyledim. Daha sonra oyuna daha fazla konsantre olduk" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!