comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da kongre öncesi en güçlü aday...

05 Aralık 2014, Cuma 13:49

Galatasaray'ın Mayıs ayında yapılacak olan kongresi öncesinde başkanlık için adı geçen isimler bir bir eleniyor.

Galatasaray'ın Mayıs ayında yapılacak olan kongresi öncesinde pek çok iddialı söylemler gündeme gelirken, şu anki yönetimde CEO olarak görev yapan Ali Dürüst'ün aday olma konusunda çekinceli olduğu bildirildi. Aynı şekilde Mayıs'ta aday olması beklenen Faruk Süren'in de aday olmayı düşünmediği gelen haberler arasında... şu ortamda adı en fazla öne çıkan isminse Adnan Öztürk'ün olduğu bildirildi. Öztürk'ün Ali Dürüst ve Faruk Süren'den destek bulduğu da iddialar arasında.
 
Galatasaray taraftarı Cem Uzan'ı istiyor ama...
 
Öte yandan Galatasaray taraftarının başkanlık için gönlündeki isim Cem Uzan. Türkiye'deki sorunları çözdükten sonra ilk işinin Galatasaray olduğunu belirten Uzan'ın Mayıs ayında başkanlık yarışına şu an girmesi mümkün gözükmüyor.

Ünal Aysal konuşmadı.

 
Eski Başkan Ünal Aysal, camianın abilerinin araya girmesi ve kendisine verilen sözler sonrasında Perşembe günü yapacağı basın toplantısını erteledi... İnan Kıraç'ın bizzat Aysal'ı aradığı ve bu basın toplantısını iptal etmesi için ricacı olduğu bildirildi. Kıraç'ın Aysal'a hafta sonunda yapılacak olan kongrede, Aysal ve Yarsuvat dönemlerinin ayrı ayrı değil birlikte ibra için oylamaya sunulacağı, herhangi bir üyenin Aysal için disiplin kuruluna başvurmasının önüne geçileceği sözü verdiği öğrenildi. Aysal'ın hafta sonunda yapılacak olan genel kurulda bir konuşma yapacağı ve hafif geçişle olayın üzerinde durmayacağı gelen bilgiler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!