comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaraylı oyuncu geri dönüyor!

05 Aralık 2014, Cuma 12:21

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'nın yolunu tutan Nordin Amrabat için 'Ocak'ta geri dönecek' iddiaları gelmeye başladı.

İspanya La Liga takımlarından Malaga'da top koşturan Nordin Amrabat konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı.
 
Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'nın yolunu tutan oyuncunun Ocak ayında sarı-kırmızılı takıma geri dönebileceği bildirildi.
 
İspanyol basınından yansıyan haberlerde, Malaga'nın bir süredir sakatlık dolayısıyla faydalanamadığı Faslı futbolcu için sarı-kırmızılıların harekete geçtiği kaydedildi.
 
Galatasaraylı idarecilerin, Amrabat'ı Ocak ayında geri çağıracağının altı çizilirken Malaga'nın ise buna olumlu bir tepki vermesi beklenmiyor.
 
Konu hakkında Malaga yöneticisi Javi Garcia'nın sözleri hatırlatıldı. Garcia, "Amrabat bu sezon çok iyi oynadı. Hangi pozisyonda oynatırsak iyi bir performans ortaya koyuyor. Takımın ona ihtiyacı olduğunda sorumluluk almasını bilen benzersiz bir oyuncu" dedi.
 
PRANDELLI GÖNDERMİŞTİ
 
Kısa bir süre önce Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'yi eleştiren Amrabat, "Aysal geri gelmemi istedi, Prandelli bana bir şeyler söyledi ve takımda istemedi. Kendi oyuncularını getirdi. Pandev ve Dzemaili'yi getirdi. Ben kalıp savaşmak istemiştim. Bu onun tercihi. Eşim de benimle birlikte çok üzüldü. İstanbul'da çok mutluyduk. Oyuncularla aram çok iyiydi." sözlerini kullanmıştı.
 
Amrabat'ı Galatasaray'a geri getireceğini iddia eden Abdurrahim Albayrak'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile konuyu görüşüp bir karara varması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!