comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da olağanüstü genel kurul toplanıyor

05 Aralık 2014, Cuma 10:20

Genel kurulun gündeminde, kulübün gider bütçesinde aşım olması nedeniyle revize bütçenin müzakeresi ile Şişli'deki bir arsanın değerlendirmesi için yönetim kuruluna yetkisi verilmesi bulunuyor

Galatasaray Kulübü'nde yarın olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

Kulüp yönetim kurulunun, gider bütçesinde aşım olması nedeniyle revize bütçenin müzakeresi ile Şişli ilçesi Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan arsanın değerlendirme yetkisi almak için olağanüstü toplanma çağrısı yaptığı genel kurul, Türk Telekom Arena Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

Genel kurul toplantısında Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kurulu, 1 Ocak-30 Eylül 2014 ara hesap dönemi solo ve konsolide bağımsız denetim raporları doğrultusunda kulübün mali durumu hakkında sunum yapacak. Kongrede, 2014 yılı hesap dönemi içerisinde gider bütçesinde aşım olması nedeniyle revize bütçe müzakere edilerek, oylanacak. 

Toplantıda ayrıca, kulübün Şişli ilçesi Dikilitaş Mahallesi'nde bulunan 2 bin 127,32 metrekarelik taşınmazın her türlü değerlendirilebilmesi konusunda da yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşülüp, karara bağlanacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!