comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk transfer bombası!

05 Aralık 2014, Cuma 09:24

Galatasaray, Hamzaoğlu yönetiminde ilk bombasını Uğur Demirok'la patlatmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın şu sıralarda ilk transfer hedefi Uğur Demirok'u kadrosuna katmak. Galatasaray altyapısında yetişen 26 yaşındaki stoper, çeşitli takımlarda kiralık oynadıktan sonra, Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Akhisar Belediye'de müthiş bir çıkış yakaladı.
 
Özellikle hava toplarındaki etkili savunmasıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Uğur'a Ay-Yıldızlı formayı veren de, Fatih Terim ile Hamza Hamzaoğlu ikilisiydi. Dolayısıyla Uğur, hem yuvasına dönmek hem de eski hocasına borcunu ödemek istiyor.
 
İşte bu nedenle, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Demirok, Akhisar'dan gelen kontrat yenileme tekliflerini sürekli olarak geri çeviriyor. Hatta Uğur yakın çevresine, “Artık ayrılmak istiyorum. Bunu daha önce de kendilerine söyledim ama beni göndermediler. Kesinlikle imza atmayacağım, gerekirse kadro dışı kalmaya bile razıyım” diyor.
 
Kulüpler anlaşabilirse
Semih'ten başka üst düzey yerli stoperi olmayan Hamzaoğlu, Uğur'u ligin ikinci yarısında kadrosunda görmek istiyor. İki kulüp uygun bir bonservis bedelinde anlaşırsa, transfer Ocak'ta resmiyet kazanabilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!