comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri! Geri döndü...

05 Aralık 2014, Cuma 09:21

Milli Takım'da birlikte çalıştığı İmparator'dan çok şeyler öğrenen genç hoca, kaybolan takım ruhunu geri getirdi.

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçta Eskişehirspor'u 4-2 yenen Galatasaray'a bahar geldi!..

Pazartesi günü resmi imzayı atarak göreve başlayan Hamzaoğlu çok kısa bir süre içinde Florya'nın havasını baştan aşağıya değiştirdi. Milli Takım'da birlikle çalıştığı Fatih Terim'den çok şeyler öğrenen genç hoca için "Florya'nın yeni İmparator'u" yorumları yapılmaya başlandı. Takımla sadece 3 gün birlikte olmasına rağmen futbolcular üzerinde çok önemli bir etki yaratmayı başaran Hamza Hamzaoğlu camianın da güvenini kazandı.
İşte genç teknik adamın pazartesi gününden bu yana Florya'da yaptığı değişim:
 
1) METİN OKTAY TESİSLERİ'NDE ARTIK YÜZLER GÜLÜYOR
Hamzaoğlu imza töreninde "Herkes Florya'ya mutlu bir şekilde gelecek" demişti. İlk olarak idman sistemini değiştiren, çift kale maçları baklavasına oynatarak keyifli bir ortam yaratan genç hoca bunun meyvelerini de hemen topladı.
 
2) PROFESYONELCE DEĞİL BABACAN TAVIRLA YAKLAŞTI!
Mancini ve Prandelli döneminde adeta dibe vuran bazı yıldızlar, Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte gözle görülür bir kıpırdama yaşadı. Bunun nedeni ise, genç teknik adamın takıma profesyonelce değil, babacan bir tavırla yaklaşması
 
3) 'TAKIM OLMA' OLGUSUNU YENİDEN GERİ GETİRDİ
Hamzaoğlu öncesi Florya'da gruplaşma tavan yapmıştı... Fakat pazartesiden bu yana 'takım olma' olgusu yeniden inşa edilmeye başlandı. Özellikle yerli ve yabancı futbolcular arasında kopma noktasına gelen ilişkiler yeniden düzene girdi.
 
4) HERKESİN HEM SAYGISINI HEM SEVGİSİNİ KAZANDI
Eskişehir maçında atılan gollerin ardından tüm futbolcular yedek kulübesine koştu. Bu da Hamzaoğlu'nun herkesin hem saygısını hem sevgisini kazandığının göstergesi oldu. Genç hocanın kısa süre içinde bunu başarması çok ama çok önemli
 
SANKİ SiHiRLi DEĞNEK!
Sezona Prandelli yönetiminde büyük umutlarla başlayan Galatasaray kısa sürede dibe vurmuştu... Üst üste farklı yenilgiler alan Sarı-Kırmızılılar'da '4. yıldız' hedefi artık uzak bir ihtimal olarak görülmeye başlanmıştı ki Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle her şey değişti. Evet genç hocanın elinde sihirli değnek yoktu ama kısa süre içinde Florya'da müthiş bir hava yakalanmasını sağladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!