comScore

Galatasaray Galatasaray

Dilmen: 'Prandelli taraftarlarla alay eder gibi'

27 Kasım 2014, Perşembe 00:49

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Anderlecht maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Anderlecht maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray oynadığı 5 maçta da galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadı. Galatasaray'ın farklı kaybettiği maçları hatırlıyorum. 30-40 dakika iyi oynayan takımdı. Çekinilen takımken bu duruma geldi. Galatasaray'da kadrolar değişse de kültür değişmiyordu. Türk futbolu için olumsuz bir gece ama Galatasaray açısından doğru yönetilecek olursa lehine olabilir."

SABRİ'NİN GÖNDERİLMESİ HATAYDI, DÖNMESİ...
"Sabri'nin gönderilmesi yanlış bir olaydı dönmesi değil. Döndüğü gibi ilk 11'e girmesi Galatasaray Teknik Direktörü ile takım arasındaki ilişkiliyi bitirmiştir. Kulübün en önemli yöneticisi 'Ben Prandelli'yi istemiyorum' diyor."

PRANDELLI ALAY EDER GİBİ...


"Prandelli taraftarla alay eder gibi maç 2-0'ken Furkan'ı oyuna aldı. Hamit'in sarı kartı var diye mi aldı oyuna Furkan'ı? Bunun izahı yok. Prandelli'nin kontratını halledemiyorsanız siz orada olmayacaksınız Abdürrahim bey. Elini taşın altına sokamayacaksan olmaz bu iş. Elinizi cebinize sokacaksınız. Olay takımı sevmekse milyonlarca taraftar yöneticilik yapar o zaman. Galatasaray bir yerden başlamalı. Galatasaray'ın yenilmesi olabilir. Galatasaray büyük bir kulüp yenilgiyle küçülecek değil. Ama takım her geçen gün kötüye gidiyor görmüyor musunuz? Ziraat Türkiye Kupası ile oynayacağınız 30 maç var başka bir şeyiniz kalmadı."

ŞİŞİRME SÖZLER...

"Galatasaray'da devamlı Florya'ya yönetici atanıyor. Kazandıkları zaman "Çok iyi arkadaşlık edindik" deniliyor. Şişirme sözler."

G.SARAY YÖNETİMİNDEN BİRİ BANA AÇIKLASIN...

"Fikstür belli. Sabah 5'de İstanbul'a gelecekler 1 gün sonra Gaziantep'e gidecek. Bana Galatasaray yönetiminden birisi Galatasaray'ın neden pazar günü oynamadığını söylesin. Türkiye Kupası'ndan dolayı mı? İstedikten sonra o da 1 gün sonraya atılır. "Ben Türkiye'yi temsil ediyorum beni cumartesi gününe koyamazsınız" diyeceksiniz. Büyük ihtimal kimse söylememiştir. Oyuncuların çoğu Arsenal maçında oynamak istemeyecektir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!