comScore

Galatasaray Galatasaray

Dibe vuruş! Sadece G.Saray ve 'o' takım...

27 Kasım 2014, Perşembe 00:02

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Anderlecht'e 2-0 yenildi ve Avrupa'ya veda etti. Benfica de temsilcimizle aynı kaderi paylaşan tek ekip oldu. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 5 maç sonunda 1 puan alabilen Galatasaray'ın Avrupa'da yoluna devam etme şansı kalmadı. Temsilcimiz haricinde grup 4.'lüğü kesinleşen diğer bir ekip de Benfica oldu.

2-0'lık Anderlecht yenilgisi sonrası grupta 1 puanda kalan ve 4.'lüğü kesinleşen sarı-kırmızılılar Avrupa'ya veda etti. Son maç öncesi bir üstünde yer alan Anderlecht'in 4 puan gerisinde kalan temsilcimizin haricinde bu kötü sonu yaşayan tek takım Benfica oldu. 
Portekiz temsilcisi C Grubu'nda 4 puan topladı ve 7 puana sahip Zenit'ten ikili averajda geride olduğu için 3.'lük şansı kalmadı. 

Devler Ligi'nde böylece 5. maçlar sonunda Avrupa'da yola devam etme şansı kalmayan iki ekip sadece Galatasaray ve Benfica oldu. 

F Grubu'nda 1 puana sahip APOEL'in, son maçta 1 puan önündeki Ajax'ı geçip 3. olarak Avrupa Ligi'nde yer alma ihtimali bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!