comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'la ilgili şok iddia! O isim...

26 Kasım 2014, Çarşamba 13:52

Son dönemde artan, "Galatasaray'ı Ruslara satılacak" iddiasının dumanı tüterken, sarı-kırmızılı yönetimin Malaga'nın sahibi Abdullah Al Thani ile anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

Son dönemde artan, "Galatasaray'ı Ruslara satılacak" iddiasının dumanı tüterken, sarı-kırmızılı yönetimin Malaga'nın sahibi Abdullah Al Thani ile anlaşma yaptığının ortaya çıkması ortalığı karıştırdı.
 
2010 yılında La Liga takımlarından Malaga'yı satın alan; 4 sene içinde İspanyol ekibini önce maaşların ödenemeyeceği duruma getiren sonra da UEFA finansal fair-play kurallarına uymadığı için Avrupa'nın dışında bırakan Al Thani en son Haziran ayında tweet atıp "yeterince saygı göremedim” diyerek takımı bıraktığını açıklamıştı.
 
Malaga'yı ilk satın aldığı dönemde Fatih Terim'i takımın başına getirmek isteyen Al Thani'nin şu anda elinde yüklü seviyede hissesinin bulunduğu iddiası ise İspanya'dan geldi.
 
La Opinion De Malaga gazetesinden Jose Criado bu anlaşma ile ilgili olarak bize kendi fikirlerini; "Al Thani 4 sene boyunca Malaga kulübüyle oyuncak gibi oynadı. Buradan sıkıldığı için kendisine daha popüler ve daha fazla seyirci potansiyeli bulunan Galatasaray'ı alacağı ile ilgili haberler bize de geliyor. Umarım Galatasaray onun eline düşmez. Çünkü Galatasaray'la da Malaga ile oynadığı gibi oynayacak sonra da sıkılınca bırakıp atacaktır" sözleriyle verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!