comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'nin yerine sürpriz aday!

25 Kasım 2014, Salı 10:33

Galatasaray'da gündeme gelen tek hoca Hikmet Karaman değil! Tugay Kerimoğlu ile yöneticiler arasında bir görüşme gerçekleştiği öne sürüldü.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin gönderilmesi gündeme gelirken, yerine geçecek isim konusunda da tartışmalar yaşanıyor.
 
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da gündeme gelen tek hoca Hikmet Karaman değil.
 
Son olarak Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu ile yöneticiler arasında bir görüşme gerçekleştiği öne sürüldü. Arena'daki Trabzonspor yenilgisini tribünden izleyen Kerimoğlu ile prensip anlaşması yapıldığı ve tarafların el sıkıştığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

LUCESCU İDDİASI

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Sinan Engin, Galatasaray'ın Mircea Lucescu ile anlaştığını ve sarı kırmızılı takımda göreve başlayacağını iddia etti. Engin, "Galatasaray'ın yeni sezondaki hocası Lucescu" diyerek sezonun Prandelli ile sona ereceğini ancak yeni yılda Lucescu'nun Galatasaray'da görev alacağını açıkladı.
 
GALATASARAY'I UÇURURUM

Öte yandan Bugün'ün haberine göre; Anderlecht maçı sonrası Prandelli ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Hikmet Karaman'a hazır ol talimatı verdi. Deneyimli hoca da ilk görüşmede "Ligde kaybedilen bir şey yok. Bu takımı uçururum. 4'üncü yıldız hedefine gideriz" diyerek iddiasını ortaya koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!