comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli hakkında FLAŞ açıklama!

25 Kasım 2014, Salı 10:18

Prandelli'ye "4 ülkede takım alacağız, her sene birini çalıştıracaksınız" vaadinde bulunduğu belirtilen Aysal için dönemin yöneticisi Şükrü Ergün sert bir çıkış yaptı.

Prandelli'ye "4 ülkede takım alacağız, her sene birini çalıştıracaksınız” vaadinde bulunduğu belirtilen Aysal için dönemin yöneticisi Şükrü Ergün sert bir çıkış yaptı. "Zaten geleceğini bilmiyorduk. Kontratını da görmedik” dedi."
 
Ama hukukçular Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesinde çok ağır tazminat maddeleri bulunduğunu söyledi. Bir TV kanalında konuşurken, "Ünal Aysal hocaya 'Dört ülkede takım kuracağız, her sene birini çalıştıracaksın' demiş. Prandeli'nin sözleşmesine baksanız kafayı yersiniz” ifadelerini kullandı. "Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam zor” diye devam etti. Bu açıklamalardaki "4 takım” bölümü, Aysal ile birlikte görev yapan eski yöneticilerin de kafasını karıştırdı.
 
Ve eski başkan cevapladı: Doğru değil

Onlardan birisi olan eski basın sözcüsü Şükrü Ergün Bugün'e çapıcı açıklamalar yaptı. "Abdurrahim Bey, Prandelli'den öyle duyduysa, öyledir. Yanlış anlama da olabilir. Çünkü çok mantıksız. İlk defa böyle bir şey duydum” dedi. Aysal'ın tek başına hareket ettiğini vurguladı. "Prandelli konusunda başkan açıklama yapmalı. Çünkü o kontratlardan haberimiz yoktu. Prandelli'nin geleceğini bilmiyorduk. Geldiğinde öğrendik. Kontratını da görmedik” ifadelerini kullandı.
 
Prandelli'nin ağır tazminatı olduğu iddiasına da değinen Ergün, "Bu (dün) sabah hukukçu arkadaşlara konuyu sordum. Prandelli'nin kontratında ağır bir tazminatın olmadığını söylediler. Tabii o kontrat sonradan değişmediyse” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!