comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a Pandev müjdesi

25 Kasım 2014, Salı 02:37

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Pandev'e Ocak'ta İtalya yolü göründü.

FutbolArena - Galatasaray transferin son günlerinde Napoli'den Pandev'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı. Makedon futbolcuyla yıllık 2.4 milyon Euro üzerinden anlaşma yapan sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli oyuncudan beklediği verimi ise alamadı. 

Yabancı sınırının da etkisiyle ligde sadece 2 maçta görev bulabilen Pandev, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 karşılaşmada ilk 11'de forma giydi. Ama bu mücadelelerin hiçbirinde gol ya da asist katkısı yapamadı.
Galatasaray'a iyi haber ise İtalya'dan geldi. Kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması söylenen Pandev'e Çizme'den talip var. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Pandev'e Serie A takımlarından Torino talip oldu. Kulüp bu transfer için Galatasaray'a para ödemeyecek. Sadece maaşını ödemiş olacak ki sarı-kırmızılı ekip de bu sayede Makedon oyuncunun yüksek ücretinden kurtulmuş olacak.

Geçen sezon takımı sırtlayan Immobile ve Cerci'yi sattıktan sonra yerini dolduramayan Torino bu sezon çok bir gol sıkıntısı yaşıyor. Ligde 12 maçta sadece 7 gol atabildiler. Bu nedenle Pandev'in transferinde ısrarcı oldukları öğrenilirken tecrübeli forvet için Sevilla ve Valencia'nın da devrede olduğu iddia edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!