comScore

Galatasaray Galatasaray

'Keşke tazminat talebi olmasa'

23 Kasım 2014, Pazar 23:16

Galatasaray'da yönetici Abdürrahim Albayrak 360 TV'de katıldığı canlı yayında şok açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Albayrak, Trabzonspor maçıyla ilgili “Karşılaşmadan önce ilk 11'i gördüğümde moralim bozuldu. Bu maçı kazanamayız dedim” sözlerini sarfederken teknik direktör Prandelli ile ilgili de “Prandelli'nin sözleşmesini görseniz kafayı yersiniz. Keşke tazminat talebinde bulunmasa. Ünal Aysal hocaya “Dünyada 4 takım kuracağız, her sene 1 ülkede takım çalıştıracaksın” vaadinde bulunduğunu iddia etti.

Albayrak, futbolcuların Prandelli ile ilgili bir sorunu yok, onu seviyorlar ama ben bu sonuçlardan sonra onun arkasında duramam” sözlerini de ekledi.
Transfere de değinen Albayrak “Sneijder ile konuştuk ve sözleşme uzatmak için anlaştık. Küsmek diye bir şey söz konusu değil. Takıma giremeyen oyuncuları satacağız, yerlerine 1-2 yıldız oyuncu alacağız” ifadelerini kullandı, Prandelli yerine teknik direktörlük için Hikmet Karaman ile görüşüldüğü iddiaları üzerine de kesinlikle bir görüşme olmadığını net bir dille yalanladı.

Takımın aldığı kötü sonuçlar üzerine ise taraftarlardan özür diledi ve “Başarısız olan gider. Ben de başarısız olursam giderim. Ocak'a kadar müsade edin” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!