comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli, "Beni en çok zorlayan..."

23 Kasım 2014, Pazar 15:22

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Felipe Melo ve Semih Kaya, Şampiyonlar Ligi Magazin'e konuk oldu. İtalyan teknik adam, takımı yaşadığı zorlu süreçten çıkarmak için çalıştığını söyledi. Melo ise "Bizim için hiçbir şey imkansız değil" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi Magazin, gruplarda oynanacak 5. maçlar öncesi Galatasaray'ı mercek altına aldı.
 
Sarı kırmızıların Anderlecht deplasmanında kazanmak zorunda olduğu vurgulanan programda, teknik direktör Cesare Prandelli ile futbolcular Felipe Melo ve Semih Kaya'nın görüşlerine yer verildi.
 
"SIKINTILAR YAŞADIK VE BENİ EN ÇOK ZORLAYAN..."
 
İtalyan teknik adam, takımı yaşadığı zorlu süreçten çıkarmak için çalıştığını söyledi ve ekledi; “Beni buraya takımın futbol tarzını, felsefesini ve oyun konseptini değiştirmem için çağırdılar. Geldiğimden beri bu değişiklikleri yaparken bazı sıkıntılar yaşadık. Beni en çok zorlayan takımı bu süreçten çıkarmak. Galatasaray büyük bir potansiyele sahip. 25 milyon taraftarımız var ve bu bizim en büyük gücümüz.”
 
“BİZİM İÇİN HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİL”
 
Brezilyalı Felipe Melo ise, teknik direktör Prandelli'ye zaman tanınması gerektiğini söyledi.
 
Başka bir ülkeden yeni bir teknik direktör geldiğinde tarzını yansıtabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu dile getiren Melo; ”Kimsenin elinde bir maçta 5 gol atan ve hiç gol yemeyen bir takım yaratacak sihirli değneği yok. Ama Prandelli oyunu çok iyi biliyor. Gruptaki ilk maçımız olan Anderlecht karşılaşması bizim için çok önemliydi. O maçı kazanabileceğimizi biliyorduk ama sahamızda berabere kaldık. Galatasaray düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım. Yani bizim için hiçbir şey imkansız değil.”
 
Semih Kaya da zor durumda olduklarını Avrupa'da yollarına devam edebilmek için kalan 2 maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!