comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo için olay yorum! 'G.Saray taraftarı bir gün...'

22 Kasım 2014, Cumartesi 22:50

Galatasaray'ın, Trabzonspor'a evinde 3-0 mağlup olduğu maçın ardından Mustafa Denizli ve Tümer Metin Felipe Melo'ya yüklendi.

LigTV'de yorumculuk yapan Mustada Denizli ve Tümer Metin, Felipe Melo için olay yaratacak yorumlarda bulundu.

Denizli, Yusuf Erdoğan'ın attığı 3. gol için Melo'ya patlarken, "Melo çalımı yiyor, ellerini kaldırıyor. Böyle bir takım oyuncusu olmaz. Sen gel de şimdi bu adamı takıma koy. Böyle bir şey olabilir mi ya? Bir şey olur, elini açarsın, adam sana çarpar falan, bir şey yapmadım dersin. Futbolcunun beyni, saha içinde değilse, saha dışında ise o futbolcunun yüzde 100'ünü alamazsın. Başka şeyler ararsa, vücut dili ile, hareketler ile o futbolcuyu geç. Ondan takım oyuncusu olmaz" ifadelerini kullandı.
"TARAFTAR MELO'YU KOVAR"
Tümer Metin de, taraftarın bir gün Melo'yu göndereceğini iddia ederken, "Bir gün Galatasaray taraftarı, bu Melo'yu yuhalayarak takımdan kovar. Havaalanına falan gider göndermek için" dedi.

"BUNLAR MAZARET DEĞİL"
Denizli, Prandelli'yi de eleştirirken, "Trabzon, İstanbul'daki ilk deplasmanı Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a karşı yapsaydı, böyle rahat olabilir miydi? Galatasaray inanılmaz bir değişim içinde. Milli takımlardan bir analiz çıkartır, bir kadro yaparsın. Yekta, Emre, Koray, Hakan, bunlar haftalardır kadroda yok. Bir takımda değişim böyle yapılmaz. Bu sezonun en önemli maçlarından bir tanesi Anderlecht. O zaman oynatmadı, Başakşehir'i düşünüyorum dedi, bu akşam da Anderlecht maçını düşünüyorum diyebilir. Bunlar bir mazaret değil" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!