comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan Trabzon'a sürpriz!

21 Kasım 2014, Cuma 15:16

Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi teknik heyette taktik savaşı planları yaşanıyor.

Bordo Mavili ekibin Ersun Yanal ile birlikte ilk maçta toparlanacağını düşünen Cesare Prandelli Trabzonspor'a sürpriz hazırlıyor.
 
Prandelli yaptığı incelemede Trabzonspor'un geride oyun kurmakta zorlandığını düşünerek, Bordo-Mavili savunmaya kendi ceza alanında baskı yapmayı planlıyor. Bu düşünce ile Umut Bulut, Burak Yılmaz ile birlikte ileri ikilide yer alacak. Milli Takım'ın son Kazakistan maçında birlikte rakip savunmaya zor anlar yaşatan tecrübeli ikili Prandelli'nin birinci silahı olacak. Prandelli ayrıca Sneijder'i de forvet arkası oynatıp, zaman zaman ön liberoda bile denediği Hollandalı yıldızı yine kaleye yakın oynatırken, geçmişe dönüş yapıp, 2 yıl önceki gole yakın forveti oluşturmayı planlıyor.
 
Sarı kırmızılı takımda Trabzonspor maçı öncesinde Dzemaili dışında eksik bulunmuyor. Bugün yapacağı tek antrenman ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak olan Sarı-Kırmızılı ekibin Trabzonspor'a karşı şu onbirle çıkması bekleniyor: Muslera- Sabri, Chedjou, Semih, Hakan Balta- Hamit, Selçuk- Melo- Sneijder- Burak, Umut.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!