comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da ayrılık! 7 milyon euro'ya geldi ama...

17 Kasım 2014, Pazartesi 09:54

Galatasaraylı Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'nun, "Eğer kadroya girememe sorunu devam ederse başka bir takıma gidebilir" dediği Telles'e yönetimden de vize çıktı.

Alex Telles ile Galatasaray yol ayrımına yaklaşıyor... Geçen sezonun devre arasında Brezilya'nın Gremio kulübünden 6 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen genç futbolcunun sol bek hasretini dindirmesi bekleniyordu. Mancini döneminde başarılı maçlar çıkarsa da, savunmadaki eksiği göze çarpan Telles, bu sezon Prandelli'nin gözüne bir türlü giremedi. Sadece 6 resmi maçta 513 dakika forma şansı bulabilen Brezilyalı futbolcunun adı son günlerde Fransız devi PSG ile anılıyordu.
 
Fransa medyasında çıkan bu haberlerin ardından, menaceri Fernando Otto'nun yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı. Otto, Prandelli'nin Telles'i tercih etmemesini eleştirerek, "Eğer bu sorun böyle devam ederse, Telles başka bir takıma elbette gidebilir. Onunla ilgilenen kulüpler olduğunu biliyoruz" demişti.
 
O da bu işe sıcak bakıyor

Duygun Yarsuvat başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi, bu konudaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Devre arasında operasyon yapmaya hazırlanan ve kadroyu 24 kişiye düşürmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, bu gelişmelerin ardından Telles'i gözden çıkardı bile. Eğer PSG ya da bir başka kulüp Alex Telles için iyi bir transfer teklifinde bulunursa, yönetim bu teklifi kabul edecek. Telles'in de Galatasaray'dan ayrılma fikrine sıcak baktığı gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!