comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den sürpriz transfer! G.Saraylı yıldız...

17 Kasım 2014, Pazartesi 09:42

Eski günlerini mumla arayan Inter'de çok büyük bir kadro revizyonuna gitmeyi planlayan teknik direktör Roberto Mancini'nin transfer listesine Galatasaray formasını giyen eski öğrencilerini de aldığı öne sürülüyor.

Galatasaray'da Roberto Mancini tehlikesi!.. Sezon başında sürpriz bir şekilde Galatasaray'daki görevine son verilen ve önceki gün eski kulübü Inter'e geri dönen İtalyan teknik adam gözünü Florya'ya dikti. Eski güzel günlerini mumla arayan Inter'de yeniden yapılanmaya gitmek isteyen Mancini'nin kadroya birçok yeni oyuncu takviyesi yapacağı ve listesinde Galatasaray'dan da 3 isim olduğu belirtiliyor. Alınan bilgilere göre İtalyan teknik adamın listesindeki Sarı-Kırmızılı yıldızlar Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Semih Kaya... Mancini'nin Inter yönetimiyle yaptığı görüşmede listesini sunduğu, bazı isimleri ara transferde, bazı isimleri ise yeni sezon öncesi transfer etmek istediği de öğrenildi. Tecrübeli hocanın özellikle Sneijder'in üzerinde yoğunlaştığı ve kulübün sahibi Massimo Moratti'ye "Onu Inter'e geri döndürmeliyiz. Bu bizim için çok önemli bir adım olur" dediği belirtiliyor.

 

SNEIJDER, INTER'E YENİDEN DÖNMEYE SICAK BAKABİLİR

G.Saray'da maddi sıkıntılar yaşayan Sneijder'in de kariyerinin en güzel günlerini yaşadığı Inter'e dönmeye sıcak bakabileceği belirtiliyor. Mancini'nin listesindeki diğer G.Saraylılar Semih ve Burak'ın Inter'e gitme olasılığı ise Sneijder'e göre daha düşük gözüküyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin yabancı statüsü nedeniyle kadrosundaki en kaliteli yerlilerden ikisini gözden çıkarmasının pek mümkün olmadığı ifade ediliyor. Fakat yine de yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor.

MANCINI'DEN YALANLAMA İDDİASI

Öte yandan Bugün'de yer alan habere göre Roberto Mancini, "Sneijder ve Semih Kaya'yı İnter'e transfer etmek istediğiniz şekilde iddialar var, doğru mudur" sorusuna "Ben şu anda İnter'de yapacağım işlerden başka bir şey düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.

ALBERS: İMKANSIZ BİRŞEY

Sneijder'in menajeri Albers ise çok daha net konuşarak "Bu imkânsız bir şey. Gündemimizde öyle bir şey yok. Wesley, İnter'de oynamak istemiyor. Galatasaray'la 2016 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi var. Galatasaray'da kalmak istiyor” diye konuştu.2009-2013 yılları arasında İnter'de forma giyen Sneijder'in ilk planının futbolu Türkiye'de bırakmak olduğu öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!