comScore

Galatasaray Galatasaray

Hollanda Hiddink için oynayacak!

16 Kasım 2014, Pazar 14:59

Wesley Sneijder, Letonya karşısında galip geleceklerinden emin olduğunu söylerken Robben ve Van Persie ile bir araya gelerek hocalarını kurtarma planı yaptı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, bu gece ülkesinin Letonya ile yapacağı karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Türkiye ile aynı grupta yer alan ve iki maç sonunda üç puanı bulunan Portakallar'ın deneyimli ismi galibiyete kilitlendiklerini söyledi.
 
Sneijder, "Galibiyetten hiç şüphem yok. 1-0 ya da 2-0 benim için fark etmiyor. Skor ne olursa olsun önemli olan galip gelmemiz. Letonya maçı için bizim bir başlangıç olacak ve bundan sonra yukarılara doğru tırmanışa geçmemiz gerekiyor" dedi.
 
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'in "Letonya'ya kaybedersek görevi bırakırım" sözünü de yorumlayan oyuncu, "Bu maçı kazanarak söylentilere noktayı koymak istiyoruz. Evet Meksika'ya kaybettik ama bu kez oynadığımız takım sadece Letonya" diye konuştu.
 
Üç yıldızın kurtarma planı
 
Öte yandan Hollanda basını, milli takımın önemli üç oyuncusunun bir araya gelerek galibiyet yemini ettiklerini duyurdu. Wesley Sneijder, Arjen Robben ve Robin van Persie'nin bir araya geldiği ve "Hiddink'i kurtarmak adına mutlaka kazanmalıyız" diyerek galibiyet yemini ettikleri belirtildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!