comScore

Galatasaray Galatasaray

Gekas açıkladı! Beşiktaş ve G.Saray...

11 Kasım 2014, Salı 12:14

Akhisar Belediyespor'un Yunan golcüsü Theofanis Gekas, Beşiktaş ve G.Saray ile yaşadığı transfer maceralarını anlattı.

Gekas, Futbol Extra dergisine verdiği röportajda Galatasaray ve Beşiktaş'la yaşanan transfer görüşmelerini ve bu transferlerin gerçekleşmeme nedenlerini anlattı. İşte Gekas'ın açıklamaları:
 
"2007'de Galatasaray'a gidiyordun. Neden olmadı? 
Süreçten bahseder misin?
 
Sezon başında Galatasaray'dan bana teklif geldi. Leverkusen kabul etmeyince olmadı. Türkiye'de daha önce geldin ve geri gittin. Neden? Ne oldu o dönemde?
Almanya'da 6 yıl oynadım ve oradan ayrılırken, Almanya'ya bir daha dönmeyeceğim, demiştim. Sonra Türkiye'ye geldim. Samsunspor'da oynadım. Ve çok güzel bir sezondu. Samsunspor'un akabinde, daha büyük bir takıma transfer olacakken, sağlığım ile ilgili problemler olduğu söylendi. Samsun'dan sonra Levante'ye gittim. Oraya uygun olmadığımı hissettim ve tekrar Türkiye'ye döndüm.
 
Samsunspor'da oynuyorken, Beşiktaş'a transfer olacaktın. Mesut Bakkal, Beşiktaş'ın Teknik Patronu Samet Aybaba'yı aradı ve senin sakat olduğunu söyleyerek seni almamaları gerektiğini ifade etti. Ve bu transfer gerçekleşmedi. Sonrasında da Mesut Bakkal ile çalıştın.
 
Futbol böyle bir şey iste. Gün geliyor, geçmişte yaşadıklarını unutmak zorunda kalıyorsun. Çalışmak zorunda kalıyorsun. Eğer bu ortak çalışma (Mesut Bakkal – Gekas birlikteliği) takıma iyi gelecekse, konuyu kişiselleştirmeden çalışılması gerekiyor. Benim için önemli değil. Takım arkadaşlarım istiyorsa, ben tabi ki de geri adım atarım.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!