comScore

Galatasaray Galatasaray

İngiltere'nin devleri G.Saray'ın yıldızı için kapıda!

11 Kasım 2014, Salı 11:55

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Fernando Muslera için İngintere sesleri yükselmeye başladı.

Galatasaray'da son dönemde yaşanan finansal problemler sebebiyle elden çıkarılacağı konuşulan Fernando Muslera için transfer iddiaları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son olarak Amerika basınında yer alan haberde, Uruguaylı oyuncunun yaz aylarında İngiltere'nin yolunu tutabileceği kaydedildi.

İDDİA: M. CİTY VE LIVERPOOL...
Galatasaray'ın yıldzı file bekçisini 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli ile bırakmaya yaşanaşacağı kaydedilirken, Premier Lig'den bazı kulüplerin takipte olduğu belirtildi. Özellikle, kalecisi Simon Mignolet'ten memnun olmayan Liverpool ile Joe Hart'ın yeteneklerinin tartışıldığı Manchester City'nin, 27 yaşındaki kaleciyi listesine aldığı ifade edildi.
 
MUSLERA'NIN İNGİLTERE SÖZLERİ...
Muslera'nın, eski bir röportajında yaptığı, "Premier Lig benim çocukluk hayalim. Her oyuncunun hayali İngiltere'de büyük bir kulüpte oynamaktır. Bir gün olabilir, ancak bu benim kulübüme bağlı" sözleri de öne çıkarıldı.
 
2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen 1,90'lık kalecinin sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!