comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da büyük operasyon!

11 Kasım 2014, Salı 10:14

Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçların üzerine koltuğu sallanan ve Karabükspor maçının son şansı olduğu iddia edilen Cesare Prandelli, alınan 3 puan hem derin bir nefes alıp yerini sağlamlaştırdı hem de tasarruf operasyonu yapma hakkı kazandı.

Galatasaray'da yönetim, kadroyu 24'e düşürmek için alınan 3 puanla sarı kırmızılılara son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaptıran İtalyan futbol adamı Cesare Prandelli'den gelecek raporu bekliyor. Yani gidecek oyuncuların kaderini tecrübeli hoca belirleyecek.

41 OYUNCUYA 45 MİLYON EURO GARANTİ PARA
 
Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçların üzerine koltuğu sallanan ve Karabükspor maçının son şansı olduğu iddia edilen Cesare Prandelli, alınan 3 puan hem derin bir nefes alıp yerini sağlamlaştırdı hem de tasarruf operasyonu yapma hakkı kazandı. Yani ters bir skor halinde görevden alınması beklenen İtalyan teknik direktör, Karabük'ü devirip G.Saray'a son 5 sezonun en iyi başlangıcını yaşattı ve bir anda futbolcuların kaderini tayin edecek teknik patron haline geldi. Çünkü sarı kırmızılı yönetim, tasarruf tedbirleri kapsamında da kadroyu 41'den 24'e indirme kararı aldı. Ve yönetim, bu indirimi ‘birlikte yola devam' kararı aldığı tecrübeli çalıştırıcının hazırlayacağı rapora göre uygulayacak.

RAPOR DEVRE ARASI UYGULANACAK
 
Ünal Aysal döneminde birçok oyuncunun kadro dışı bırakılıp elden çıkarılamaması sonucunda tam 41 kontratlı futbolcusu bulunan Galatasaray'da maç başı ve primleri hariç kontratları gereğince sadece garanti ücret olarak oyunculara 1 yılda tam 45 milyon Euro ödüyor. 
 
Sarı kırmızılı idareciler, bu konuda geç kalmamak ve devre arasında bu operasyonu eksiksiz yerine getirmek adına Cesare Prandelli'den rapor istedi. İtalyan teknik adam da yapılacak operasyonda elden çıkarılacak futbolcu listesini hazırlayacak

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!