comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo'dan taraftarlara büyük övgü

10 Kasım 2014, Pazartesi 15:25

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Felipe Melo, Trabzonspor maçı öncesi taraftardan destek çağrısında bulunarak, "Taraftarımızı stada bekliyoruz, taraftarımız bizim benzinimiz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, bugün gerçekleştirilen idman sonrası açıklamalarda bulundu. Karabük deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Melo, "Karabük iyi oynayan bir takım, zor bir deplasmandı ancak kazanmayı bildik. Bunun için çok mutluyuz.'' diye konuştu. 
 
Brezilya Milli takımına çağrılmaması hakkında da değerlendirmelerde bulunan Felipe Melo, "Uzun yıllardır Galatasaray'dayım. Performansımı da üst düzeyde tutuyorum ancak neden çağrılmadığımı soruyorsanız, bunu ben de anlamadım ve bilmiyorum. Ancak Dunga benim için çok önemli ve saygı duyduğum bir insan. Bu nedenle ona saygı duyuyorum ve ben yine çalışmaya devam ediyorum.'' dedi.
 
Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynayacağı maça da dikkat çeken Melo, Galatasaray taraftarı hakkında da 'Benzin' benzetmesi yaptı ve ''Trabzon maçı çok önemli bir maç. Passolig olsun olmasın taraftarımızı stada bekliyoruz, taraftarımız bizim benzinimiz. Bundan sonraki her maç bizim için final olacaktır. Trabzon maçı da hem bu nedenden hem de derbi olmasından dolayı bizim için çok önemli.'' şeklinde konuştu.
 
Melo, 12 Kasım Çarşamba günü Türkiye ile Brezilya arasında oynanacak milli maç hakkında da, ''Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanan maça gelen taraftarlar olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!