comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da 3 isim yolcu

10 Kasım 2014, Pazartesi 15:01

Galatasaray Yönetimi'nin Ocak ayında Pandev, Eboue ve Engin Baytar ile yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.

Galatasaray'da yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından takımda önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'daki kadro genişliğinden şikayetci olan yeni yönetimin kadroda düşünülmeyen oyuncular hakkındaki kararı uygulamaya geçildi. İlk olarak kadro dışında kalan futbolcuları değerlendirme konusunda harekete geçen Galatasaray Yönetimi, takımdan gönderilmesi, düşünülen isimlerin menajerleriyle görüştü. 
 
Sezon başında kadro dışı bırakılan Eboue'nin devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Engin Baytar'ın da bir Süper Lig takımıyla anlaşacağı aktarıldı. 
 
İLK HEDEF EBOUE VE PANDEV 
 
Özellikle takımdaki maaş seviyesini aşağıya indirmek isteyen Galatasaray Yönetimi'nin, Prandelli'nin faydalanamadığı isimlerden Eboue ve Pandev'i Ocak ayında göndermek için hem futbolcuların menajerleri hem de Avrupa'daki menajerlerle temasa geçtiği belirtildi. Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon Euro alan Eboue ve 2.4 milyon Euro kazanan Pandev'le yollarını ayırarak bu futbolcuların Ocak'tan sonraki yarı ücretlerini ödemek istemeyen sarı kırmızılı yönetim, bu hedefini gerçekleştirirse yabancı kontenjanı açısından da rahatlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!