comScore

Galatasaray Galatasaray

Tanju Çolak: ''Takımın başında Prandelli yerine...''

05 Kasım 2014, Çarşamba 13:40

Tanju Çolak: "Prandelli'nin yerine Abdurrahim Albayrak'ı görürsek hiç şaşırmayalım."

Galatasaraylı eski futbolcular Hasan Şaş ve Tanju Çolak, takımın son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında Bitlis'e gelen eski milli futbolcular Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ogün Temizkanoğlu ve Semih Yuvakuran İl Kültür Merkezinde öğrenciler ve sporcularla bir araya geldi.

Bir sporcunun, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidişatını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine söz alan eski milli futbolcu Hasan Şaş, takımın bu yıl ortaya koyduğu oyun sisteminin tutmadığını söyledi.

Galatasaray'da futbolcu kalitesinin düştüğünü savunan Şaş, şöyle konuştu:

"Bazı oyuncuların yaş itibarıyla ağırlaşması, hızlı olamaması, kuvvetinden düşmesi, bunların hepsi bir sebep. 1984'ten bu yana bir Galatasaraylı ruhum var. O günden bugüne kadar Galatasaray'ı hiç bu kadar kötü görmemiştim. Açıkçası bu beni çok üzüyor. Çünkü Galatasaray Avrupa'da ezilen değil ezen bir takımdır. Bu durumdan Galatasaray çıkar ama ne zaman bilmiyorum. O da yönetici başarısına tekabül ediyor. İyi yönetmek gerekiyor."

Galatasaraylı yöneticilerin, teknik direktör Cesare Prandelli'nin takımın başında kalması konusunda ısrarcı davranmasını eleştiren eski milli futbolcu Tanju Çolak ise "Yöneticiler sürekli 'Prandelli kalacak' diyorlar. Bu nasıl devam edecek, takım nasıl eski günlerine bu sistemle, bu düzenle dönecek? Abdurrahim Albayrak bu zamanlarda Prandelli'ye destek olursa, antrenmanlarda kucaklarsa, 7/24 orada olursa, Galatasarya'da farklı bir yapı oluşacak. Prandelli'nin yerine Abdurrahim Albayrak'ı görürsek hiç şaşırmayalım" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!