comScore

Galatasaray Galatasaray

"Pandev ve Dzemaili kadro dışı kalsın"

05 Kasım 2014, Çarşamba 12:10

Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a deplasmanda 4-1 yenilen Galatasaray'da taşlar yerinden oynamaya başlıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a deplasmanda 4-1 yenilen Galatasaray'da taşlar yerinden oynamaya başlıyor. Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Dortmund maçının ardından kaleme aldığı yazısında sarı-kırmızılı yönetimin acil bir karar alarak Dzemaili ve Pandev ikilisini kadro dışı bırakması gerektiğini ifade etti.

İşte o yazıdan dikkat çeken paragraf:

"Zaten Prandelli'nin Cemali-Hakan Balta ikilisini arkalı önlü oynatması tam faciaydı. Hakan, haftalardır oynamıyor. Peki Kasımpaşa maçında iyi oynayan Telles'in ne suçu vardı? Neden kesik yedi? Oynatacaksan Telles-Balta yap. Dzemaili sanki Zidane değil mi?
Galatasaray yönetimi hemen, "Pandev-Dzemaili kadro dışıdır" kararını almalı. Bu iki oyuncunun takım aidiyeti yok. Oynadıkları sürede takıma da rahatsızlık veriyorlar.
 
Ezber takımı Dortmund istediği gibi top çevirirken Galatasaray'ı kanatlardan çözemeyeceğini anlayınca Reus'u savunma arasına sokup golü buldu ve kilidi çözdü. Bu golde maç boyu gölge markaj yapan, adam kovalamayan, pas veremeyen, top tutamayan Dzemaili'nin rolü büyüktü. Merak ediyorum; Dzemaili Prandelli'nin manevi oğlu mu?"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!