comScore

Galatasaray Galatasaray

"Kupayı alırız" dedi ama KÜSTÜ!

23 Ekim 2014, Perşembe 11:50

Galatasaray'ın Borussia Dortmund maçında tribünde üzgün görüntüsüyle dikkat çeken Olcan Adın, "Umarım Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz" demişti ama henüz şans dahi bulamadı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada sahanın en iyi isimlerinden biri olan Olcan Adın'ın teknik direktör Cesare Prandelli ile yıldızı bir türlü barışmadı. Borussia Dortmund maçında 11'de oynamayı beklerken kendisini tribünde bulan Olcan'ın 'şaşkın ve üzgün' bakışları dikkatlerden kaçmadı.
 
Trabzonspor'dan büyük uğraşlar sonucunda alınan yetenekli futbolcu, takımı öne taşıyan ilk futbolcu olarak göze çarparken, Prandelli ise tercihini henüz ligde dahi şans bulamayan Goran Pandev'den yana kullandı.
 
Karşılaşma sonunda, "Olcan, Fenerbahçe maçında dişlerini sıkarak oynamıştı, bir sakatlığı vardı. Ona rağmen oynadı, teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazar günü oynayacağımız maçın daha önemli olduğunu düşündüğüm için o maça sakladım" açıklamalarıyla hatalar zincirine bir yenisini daha ekleyen İtalyan çalıştırıcı, 'çelişkiler' serisini devam ettirdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!