comScore

Galatasaray Galatasaray

Albayrak erken start verdi

20 Ekim 2014, Pazartesi 13:24

G.Saray'da Abdurrahim Albayrak'ın yanında yola çıktığı Duygun Yarsuvat henüz başkan seçilmedi ama kendisi sözünü aldığı futbol şube sorumluluğu görevine çoktan başladı.

Kayseri Erciyesspor maçından önce aradığı ve "Hocam beraber çalışacağız. Ben Abdurrahim Albayrak. Çocuklara sor hepsi beni tanır" dediği Cesare Prandelli'yi, maçtan sonra da galibiyet nedeniyle tebrik etmişti.
 
Abdurrahim Albayrak Cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe derbisinin de yıldızı oldu. İlk yarısı 0-0 biten derbinin ilk yarısının sonunda soyunma odasına inen Albayrak, "Bu takım şampiyon olacak. Allah'ın izniyle... kimsenin endişesi olmasın" konuşması yaparken, Cesare Prandelli bu anları bir kenarda izledi. Daha önce Cenk Ergün'ü soyunma odasından kovan Felipe Melo ve Wesley Sneijder, Prandelli'ye soyunma odasına girenin Abdurrahim Albayrak olduğunu söyledi.
 
Devre arasında soyunma odasına girerek "çok kısa" bir konuşma yapan Albayrak, maç sonunda da yine soyunma odasına girerek futbolculara prim müjdesi verdi. Öte yandan UltrAslan'ın derbi öncesinde yaptığı koreografinin masrafının da Albayrak tarafından karşılandığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!